آخرین قیمت جدید سکه و طلا امروز یکشنبه ۱۴۰۵/۰۳/۳۱ قیمت جدید محصولات سایپا شرایط واریز وجه ایران خودرو سیزدهمین دوره فروش جزئیات آزادسازی پول‌های بلوکه شده اعلام شد جزئیات افزایش مبلغ کالابرگ و یارانه اعلام شد/ دریافتی چه کسانی تغییر می‌کند؟ دستورالعمل جدید بانک مرکزی برای فروش ارز اربعین؛ دریافت ارز زیارتی نافی ارز مسافرتی نیست /سیاست دلارزدایی ادامه دارد دهک یارانه شما تغییر کرده؟ راهنمای کامل ثبت اعتراض به دهک بندی و استعلام وضعیت خانوار حقوق بازنشستگان کشوری واریز شد؛ اعلام زمان واریز حقوق بازنشستگان جامانده بروزترین و جدیدترین قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ + جدول تعداد ثبت نام کنندگان قرعه کشی ایران خودرو مشخص شد قیمت بیت کوین در بازار امروز سقف کارت به کارت بانک ملی تغییر کرد / آخرین وضعیت اختلال بانکی طرح جدید بانک مرکزی برای دلار‌های خانگی شرایط واریز وجه خودرو مزدا ۳ خرداد ۱۴۰۵ تاریخ قرعه کشی ایران خودرو تغییر کرد؟ یارانه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد / مبلغ واریزی یارانه خرداد چقدر است؟

راه اندازی بانک ایرانی در سوریه

راه اندازی بانک ایرانی در سوریه رئیس‌کل بانک مرکزی با اشاره به برنامه حذف دلار از مبادلات اقتصادی و تجاری ایران و سوریه در آینده نزدیک گفت: بانک ایرانی در این کشور راه اندازی می شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۳ - ۰۸ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 29
کد خبر: ۲۱۵۹۳۰

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، رئیس‌کل بانک مرکزی کشورمان در دیدار با نخست وزیر سوریه در دمشق از توسعه مناسبات پولی و بانکی ایران و سوریه و حذف دلار از مبادلات اقتصادی و تجاری دو کشور در آینده نزدیک خبر داد.

 

محمدرضا فرزین رئیس‌کل بانک مرکزی در این دیدار خطاب به حسین عرنوس، نخست وزیر سوریه گفت: تهران آماده است تا مناسبات بانکی و پولی به سوریه را بر اساس توافقات روسای جمهور دو کشور ارتقا دهد و راه‌اندازی بانک ایرانی در سوریه که بزودی محقق خواهد شد زمینه ساز رشد مناسبات و همکاری‌های تجاری دو کشور خواهد بود.

 

وی با اشاره به زمینه‌های مختلف همکاری‌های پولی و بانکی میان ایران و سوریه بر آمادگی کشورمان برای اجرای توافقات در این عرصه و جایگزینی ارزهای ملی در تبادلات تجاری و اقتصادی دو کشور تاکید کرد.

 

بر اساس این گزارش، حسین عرنوس نخست وزیر سوریه نیز در این دیدار با ابراز امیدواری از آینده درخشان روابط اقتصادی میان سوریه و ایران تاکید کرد: برگزاری نشست‌های فنی - اقتصادی میان کارشناسان و مسولان دوکشور نویدبخش افزایش همکاری های همه جانبه سوریه و ایران است.

 

وی با اشاره به ایجاد زمینه های همکاری‌های بانکی و پولی سوریه و ایران به منظور افزایش روابط اقتصادی دو کشور در نشست تخصصی روسای کل بانک مرکزی سوریه و ایران تصریح کرد: گام راه‌اندازی بانک ایرانی در سوریه در آینده نزدیک قطعا بنیانگذاری قوی برای اقدامات بعدی در عرصه توسعه همکاری های اقتصادی میان دو کشور است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار